search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:21
MENU CLOSE

Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη – Καμμένου για Jaguar, Μύκονο, ξαπλώστρες και σκάφη

18.09.2017 17:00
Απίστευτη επίθεση Καμμένου στον Άδωνι Γεωργιάδη: Ο αντιπρόεδρος της... νέας ΝΔ (Video) - Media

 

«Μπαρούτι» μύριζε η αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Η αντιπαράθεση του αντιπρόεδρου της ΝΔ με τον υπουργό Άμυνας ήταν σκληρή, έχοντας πλούσιο «μενού»: Την πρόσφατη επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο, τις σακούλες με τα ψώνια από τα Selfridges, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τις βόλτες του Άδωνι Γεωργιάδη με το φουσκωτό του Γιάννη Πρετεντέρη και τις ξαπλώστρες των 3.000 ευρώ στο Nammos.

Η κόντρα των δυο πολιτικών ανδρών έδωσε μάλιστα μια… πρόγευση για το κλίμα στο οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Ολομέλεια η πρόταση της ΝΔ περί σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες πολιτικές και ποινικές ευθύνες του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου στην υπόθεση του Noor1.

«Κ. υπουργέ ωραία πήγαν τα ψώνια στο Λονδίνο; Σε είδαμε μέσα σε μια Jaguar γεμάτη ψώνια την ώρα που η Ν.Α.Αττική πνιγότανε από το μαζούτ που άφησε η κυβέρνηση σας να διαρρεύσει» ξεκόνησε την πρωτολογία του ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας πως αν το ίδιο είχε κάνει κάποιο μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου «τι θα είχατε πει φαντάζομαι. Που είχατε κρεμάσει στα μανταλάκια τον Βενιζέλο για μια BMW».

Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «η Jaguar είναι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Πρεσβείας και το είχατε χρησιμοποιήσει και εσείς για να κάνετε βόλτα σε μια σύσκεψη του IMO». Ο υπουργός Άμυνας μάλιστα με αρκετή δόση ειρωνίας συνέχισε λέγοντας πως πήγε στο γνωστό λονδρέζικο πολυκατάστημα προκειμένου να αγοράσει για τα παιδιά του μια κούκλα Βarbie και «ένα τηλεκατευθυνόμενο σκάφος σαν και αυτό που κάνατε βόλτες με τον Πρετεντέρη στη Μύκονο. Αλλά δεν βρήκα».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε πως «καμιά φορά όταν προσπαθείς να πεις δικαιολογίες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα μπλέκεις περισσότερο». Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης «με το υπηρεσιακό της πρεσβείας πήγατε να κάνετε ψώνια! Αν συνέβαινε στη προηγούμενη κυβέρνηση ξέρετε τι θα γινότανε; Και του κ. Βενιζέλου η BMW υπηρεσιακό ήταν αλλά ενοχλούσε τώρα όχι. Εσείς έχετε το θράσος να κάνετε μαθήματα για το ήθος. Κρατάω ότι την ώρα που η Αττική είχε καταστραφεί από την πετρελαιοκηλίδα ο υπουργός Άμυνας ήταν για ψώνια στα Selfridges».

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Άδνι Γεωργιάδη λέγοντας πως εκτός εκπρόσωπος των εταιριών όπως η Ελληνικός Χρυσός έχετε αναλάβει την πολιτική υπεράσπιση των Βενιζέλου και Παπανδρέου. Καταλαβαίνω πως πρέπει να υπηρετείτε τα αφεντικά σας, τον κ. Μαρινάκη, τον κ. Κουρτάκη. Απορώ πως σας ανέχονται ακόμα αλλά είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη» και χαρακτήρισε ως «κουμπάρα» τον «γαλάζιο» αντιπρόεδρο μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. «Μάλλον με μπερδεύετε με άλλον. Το φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη κοστίζει το 1/10 των χρημάτων του δικού σας σκάφους των 500.000 ευρώ» και συμπλήρωσε πως «δεν έχετε κανένα ηθικό φραγμό να λέτε και να κάνετε το οτιδήποτε». Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος απάντησε πως «εγώ δεν κάνω διακοπές στη Μύκονο ούτε πηγαίνω στο Nammos με τις ξαπλώστρες των 3.000 ευρώ. Η συνεχής προσπάθεια από την μεριά της ΝΔ να κάνει αντιπολίτευση με τιμές σκαφών, παιδιά, οικογένειες όπως κάνουν τα επιχειρηματικά αφεντικά σας. Ένα συγγνώμη για τις συκοφαντίες για τον πατέρα μου δεν είπες που έλεγες για τις offshore που ήρθε το ΣΔΟΕ και σας ξεφτίλισε. Δυο χρόνια έφαγε το αφεντικό σας ο Κουρτάκης για όσα έγραψε για τα παιδιά μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:21