search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού στη Δραπετσώνα – Τραυματίστηκαν ο δημοσιογράφος και δυο τεχνικοί

18.09.2017 19:40
Επίθεση με πέτρες δέχθηκε συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού στη Δραπετσώνα - Τραυματίστηκαν ο δημοσιογράφος και δυο τεχνικοί - Media

 

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Δραπετσώνα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού.

Από την επίθεση των κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν ο δημοσιογράφος και δυο τεχνικοί του σταθμού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον “Ευαγγελισμό”.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, την επίθεση που δέχτηκαν ο ρεπόρτερ Χρ. Μαζανίτης και οι τεχνικοί  του τηλεοπτικού συνεργείου του ANT1, Αλ. Πονσέ και Θ. Μελέτης, κατά το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι.

“Τέτοιες ενέργειες  δεν έχουν καμία θέση στις διαδηλώσεις, και μας βρίσκουν όλους απέναντι. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού, και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση”.

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση

Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Χρήστο Μαζανίτη, κάνοντας λόγο για «επίθεση θρασύδειλων αναρχικών».

 Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως «πρόκειται για απόπειρα τρομοκράτησης του δημοσιογραφικού κόσμου, η οποία δεν πρόκειται να περάσει». Καλεί δε, την κυβέρνηση, «να εγκαταλείψει την ανοχή στη βία και την ανομία» και τις αστυνομικές αρχές «να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι ένοχοι να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33