search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:41
MENU CLOSE

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο δημοσιογράφος που χτυπήθηκε στη Δραπετσώνα – Το μήνυμά του (Photo)

19.09.2017 09:53
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο δημοσιογράφος που χτυπήθηκε στη Δραπετσώνα - Το μήνυμά του (Photo) - Media
 
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μαζί με άλλα δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου από νεαρούς, στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην πορεία για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα.
 
Το συνεργείο του ΑΝΤ1 δέχθηκε επίθεση με πέτρες στη Δραπετσώνα την ώρα που κάλυπτε την πορεία και τις συγκρούσεις αντιεξουσιαστών και αστυνομίας. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης είναι καλά στην υγεία του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σε μήνυμα του στο facebook ευχαρίστησε φίλους και συναδέλφους για την συμπαράσταση. 
 
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε:
 
«Μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μια μικρή κάκωση είναι στο κεφάλι, τίποτα σοβαρό. Η σκέψη μου είναι στον Θωμά, που τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα. Θηρίο ο Αλέξης στάθηκε όρθιος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα. 
 
Ευχαριστώ θερμά τους διευθυντές μου, Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο και Στράτο Μπαλή που έσπευσαν στο νοσοκομείο να μας δουν όλους. Και κυρίως ευχαριστώ πολύ τον Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1, Γιάννη Μιχελάκη, που ήταν συνεχώς δίπλα μου και ζητούσε συνεχώς από τους γιατρούς να ενημερωθεί.
 
Συνάδελφοι από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, συνάδελφοι από το πεζοδρόμιο, τεχνικοί, όλοι έσπευσαν στον Ευαγγελισμό. Η αγάπη σας με γέμισε δύναμη ότι τελικά ως κλάδος στα δύσκολα γινόμαστε ένα! Μια γροθιά! Δεν σταματάμε, η δημοκρατία θα κερδίσει».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:40