search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Πατέρας και γιος δύο από τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στη Θεσσαλονίκη

19.09.2017 13:36
Πατέρας και γιος δύο από τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στη Θεσσαλονίκη - Media

 

Πατέρας και γιος είναι -σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας- δύο από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Βασ. Γεωργίου και 3ης Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τους δύο, αλβανικής καταγωγής, άνδρες (28 και 51 ετών) που επέβαιναν στη μία μοτοσικλέτα και κατέληξαν στον τόπο του δυστυχήματος. Ο τρίτος νεκρός, ένας 22χρονος, οδηγούσε τη δεύτερη μοτοσικλέτα που ενεπλάκη στο τροχαίο, ενώ στο ίδιο δίκυκλο επέβαινε μία 18χρονη που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος, υπήκοος Γερμανίας. Ο τελευταίος συνελήφθη αρχικά, και, αφού εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας που διενεργούν την προανάκριση, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι έρευνες της Τροχαίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:51