search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Τα γέλια του Σταθάκη όταν ρωτήθηκε για εκλογές

20.09.2017 12:05
Σταθάκης: Σε 15 ημέρες το νομοσχέδιο για την αποεπένδυση των λιγνιτών της ΔΕΗ - Media

 

Αυθόρμητο και πηγαίο γέλιο προκάλεσε στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, η ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παππά, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Σταθάκης, σε συνέντευξή του το πρωί στον SUPER FM 89,6 παρουσίασε τους άξονες του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδίου της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα των Χανίων, όπως η υπογραφή του πολεοδομικού σχεδίου για τον οικισμό πολυτέκνων, την χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙΤ οκτώ νέων σχολικών μονάδων, τα 5 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή της Δημοτική Αγοράς και ρωτήθηκε στη συνέχεια εάν όλα αυτά σημαίνει ότι η Κυβέρνηση και ο ίδιος, «ετοιμάζονται για εκλογές».

Η ερώτηση, όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης, προκάλεσε γέλια στον Χανιώτη υπουργό (6:39») ο οποίος ομολόγησε πως ήταν… απροετοίμαστος για αυτήν την ερώτηση.

Χωροταξικό Κρήτης

Την θεσμοθέτηση του σχεδίου θα υπογράψει ο κ. Σταθάκης την Πέμπτη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου Κρήτης, όπως αποκάλυψε το zarpanews.gr παρουσία του Πρωθυπουργού.

Όπως είπε ο κ. Σταθάκης, το Χωροταξικό περιγράφει πέντε άξονες ανάπτυξης στην Κρήτη για τα επόμενα χρόνια και οι οποίοι είναι τα έργα υποδομής όπως το αεροδρόμιο Καστελίου στο Ηράκλειο, οι βασικοί οδικοί άξονες και γενικότερα βασικές υποδομές, η ανάπτυξη του τουρισμού, η γεωργία και η σύνδεση της με τον τουρισμό, ο τομέας της ενέργειας, όπου παράλληλα ανοίγει και το θέμα των υδρογονανθράκων.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέρθηκε και στο θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα, το όποιο χαρακτήρισε ξεχωριστό και για το οποίο είπε πως θα γίνουν και σχετικές εξαγγελίες κατά την διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα εδώ

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33