search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:31
MENU CLOSE

ΝΔ: Ο Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

20.09.2017 15:39
Η αγωνία των συμβούλων της Ν.Δ. - Media

 

«Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας πως οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν έναν νέο.

«Το “όχι νέα μέτρα” έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία. Οι υποσχέσεις για “δίκαιη ανάπτυξη” έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους. Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022» σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα. Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «ΥΓ: Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης… Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της κυβέρνησής του;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:30