search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:59
MENU CLOSE

Σπανούλης: «Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη»

20.09.2017 16:46
Σπανούλης: «Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη» - Media

 

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στη νέα σεζόν κατά τη διάρκεια της Media Day ενώ ήταν ξεκάθαρος στην ερώτηση για τον Νίκο Γκάλη και τον πίνακα των σκόρερ.

«Μια καινούργια σεζόν με ίδιους στόχους. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, κάτι που κάνει τη δουλειά των προπονητών πιο δύσκολη. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και γίνεται σκληρή δουλειά. Όλοι εγκλιματίζονται στην ομάδα και οι περισσότεροι ξέρουν που έχουν έρθει» δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα των καναλιών Novasports και συνέχισε:

«Η ομάδα πέρυσι έφτασε σε έναν τελικό και θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω. Αισθάνομαι καλά με το κορμί μου. Σκοπός είναι να δούμε τι θα κάνει η ομάδα και όχι εγώ. Το θέμα είναι να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν στοχεύει να προσπεράσει τον Γκάλη στον πίνακα των σκόρερ: «Δεν είναι στόχος μου να ξεπεράσω τον Γκάλη στους πόντους. Όταν παίζεις αυτό που κοιτάς είναι να κερδίζει η ομάδα. Είμαι καλά και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να είναι πετυχημένη η σεζόν».

Για το τι θα ήθελε να αλλάξει από την περσινή σεζόν: «Αυτό που θα ήθελα να αλλάξω είναι να μην ήταν τραυματίες δυο βασικοί παίκτες και να μην ήμουν άρρωστος κατά τη διάρκεια των τελικών».

Για το αν θα μεγαλώσει το rotation στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό οι προπονητές. Πολλές φορές εξαρτάται από το παιχνίδι. Δε μπορείς από τώρα να πεις πως θα παίξεις. Θα χρειαστεί μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ την εφετινή σεζόν. Είναι μεγάλη η σεζόν».

Για την φετινή Euroleague: «Δε φοβάμαι κάποιον και τους σέβομαι όλους. Οι μισές ομάδες είναι φαβορί για τον τίτλο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:55