search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:49
MENU CLOSE

«Μαζί τα φάγαμε»: Σαν σήμερα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τη φράση που έγινε viral (Video)

21.09.2017 07:26
«Μαζί τα φάγαμε»: Σαν σήμερα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τη φράση που έγινε viral (Video) - Media

 

Σαν σήμερα στις 21 Σεπτεμβρίου του 2010, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου, μιλώντας στη Βουλή είπε μια από τις πιο σχολιασμένες και «πολυφορεμένες»,  «ατάκες» του σύγχρονου πολιτικού βίου.

Το «μαζί τα φάγαμε» δίνει ακόμη και σήμερα τροφή στα social media.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τη φράση αυτή είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά τη διαβούλευση του νομοσχεδίου για την κατάργηση και τη συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημοσίου τομέα. «Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας “πώς τα φάγατε τα λεφτά”, που μας ρωτάει ο κόσμος, είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής» υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ουσιαστικά δηλαδή ομολόγησε τη συγκρότηση ενός κράτους αναξιοκρατίας και αναποτελεσματικότητας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:47