search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Σελένα Γκόμεζ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη μεταμόσχευση νεφρού (Photos)

21.09.2017 08:05
Η Σελένα Γκόμεζ ανέβασε σπάνια φωτογραφία με μπικίνι (Photos) - Media

 

Τα δύσκολα πέρασαν για την Selena Gomez που τώρα επιστρέφει σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταμόσχευσης νεφρού που έκανε μέσα στο καλοκαίρι και έχοντας περάσει το πρώτο δύσκολο στάδιο της ανάρρωσης, η 25χρονη σταρ φαίνεται πως άρχισε να κάνει δειλά δειλά τις πρώτες της εξόδους στη Νέα Υόρκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε μέσω των social media πως η σοβαρότητα της πάθησής της – έδινε “μάχη” με τον ερυθηματώδη λύκο- την ανάγκασε να κάνει μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι που πέρασε. Δότρια ήταν η φίλη της Francia Raisa που της χάρισε το ένα της νεφρό και επανέφερε τη χαρά και την ελπίδα στο πρόσωπό της.

Ο φωτογραφικός φακός την συνάντησε πριν λίγες μέρες στον πρώτο χαλαρό περίπατο, αγκαλιά με τον νέο τετράποδο φίλο της, ένα πανέμορφο κουταβάκι. Η Selena, αν και λίγο ταλαιπωρημένη φαίνεται πως είναι πια καλά και πως αρχίζει να επιστρέφει στις αγαπημένες της συνήθειες, αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και σήμερα, οι φωτογράφοι την συνάντησαν την ώρα που πήγαινε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Woody Allen που θα συμμετάσχει. Μαζί της θα είναι η Elle Fanning,ο Timothée Chalamet και πιθανότατα ο γόης Jude Law. Η άτιτλη μέχρι στιγμής ταινία θα είναι η τρίτη που θα σκηνοθετήσει ο Γούντι Άλεν για την Amazon Studios. Προηγήθηκαν τα φιλμ «Cafe Society» και «Wonder Wheel». Η τελευταία αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34