24/10/2019 09:12:27

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου στην Εγνατία

«Όχι στην ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού» - Απεργούν οι εργαζόμενοι - Media


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2017, λόγω εκτέλεσης εργασιών επαναδιαγράμμισης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα έως την 31-10-2017 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό από τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου έως τον Ανισόπεδο κόμβο Βέροιας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στους Ανισόπεδους Κόμβους Πολυμύλου, Βέροιας, Κουλούρας και Νησελίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.Σημειώνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, πλην τις ημέρες του Σαββάτου, της Κυριακής, τις ημέρες των αργιών και τις ημέρες που επικρατούν επικίνδυνες - για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων - καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κ.α.). Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.