search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:50
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Φραγκούλης με την Κονιόρδου: «Καβάλησε το καλάμι»

21.09.2017 10:20
Μάριος Φραγκούλης: Στο βυθό της θάλασσας έχω... τραγουδήσει τις πιο δυνατές μου άριες  - Media

 

Πυρ και μανία με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου είναι ο Μάριος Φραγκούλης, για τη στάση της τόσο προσωπικά απέναντι στον ίδιο, όσο και στη μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 23 Σεπτεμβρίου με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Άντζελα Γεωργίου, στο Ηρώδειο. Ο πάντα χαμηλότονος και μειλήχιος ερμηνευτής δεν έκανε καμιά προσπάθεια να κρύψει την οργή του, μιλώντας στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου, στον Σκάι.

Τόνισε ότι η άδεια για να γίνει η μεγάλη μουσική συνάντηση δόθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να ανέβει κατακόρυφα το κόστος της παραγωγής, αλλά και η αγωνία των ερμηνευτών και των μουσικών, που έχουν ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστούν. «Η άδεια έπρεπε να είχε δοθεί έξι με οκτώ νωρίτερα», τόνισε χαρακτηριστικά. Το στοιχείο, όμως, που τον έκανε πραγματικά έξαλλο ήταν η στάση της υπουργού απέναντί του. «Της τηλεφώνησα τρεις φορές για να μιλήσουμε, να κάνουμε κάποια συνεννόηση, και δεν μου απάντησε καν», τόνισε. «Της έστειλα και γραπτό μήνυμα στο κινητό, τίποτα και εκεί. Και δεν είναι πως δεν γνωριζόμαστε».

Πηγή: aixmi.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:50