search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Τις εκλογές της Κεντροαριστεράς δεν τις έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ

21.09.2017 16:41
Ανδρουλάκης: Τις εκλογές της Κεντροαριστεράς δεν τις έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ - Media

 

Τη θέση του για τη δυσκολία που προέκυψε στην ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, μετά την πρόταση της Vodafone για μετάθεση της ημερομηνίας, διατύπωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 εξέφρασε τη στήριξή του στην Επιτροπή Αλιβιζάτου.

«Τις εκλογές δεν τις έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ αλλά η επιτροπή Αλιβιζάτου η οποία και κάνει προσπάθειες. Υπερασπίζομαι την παρουσία του κ. Αλιβιζάτου και θεωρώ ότι μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη διαδικασία. Εάν δεν μπορεί να γίνει στις 5 Νοεμβρίου, ας γίνει λίγο μετά. Τον πολίτη τον ενδιαφέρει αν εμείς έχουμε να πούμε κάτι. Για τους φόρους, για την ανεργία των παιδιών του, για όσους έφυγαν στο εξωτερικό και για όσους έμειναν εδώ. Ο στόχος δεν είναι οι ημερομηνίες ή ο αριθμός των υποψηφίων. Ο στόχος είναι την επόμενη ημέρα των εκλογών να υπάρξει μια ισχυρή ηγεσία που θα οδηγεί σε ένα ιδρυτικό συνέδριο της ενωμένης Κεντροαριστεράς, για να τελειώνουμε μ’ αυτόν τον μικρό δικομματισμό» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:45