search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Απίστευτο: Παρουσιαστής «τρελαίνεται» στη διάρκεια εκπομπής, βρίζει επί οκτώ λεπτά (Video)

22.09.2017 05:29
Απίστευτο: Παρουσιαστής «τρελαίνεται» στη διάρκεια εκπομπής, βρίζει επί οκτώ λεπτά (Video) - Media

 

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι μπορεί να κάνει η τηλεόραση στα νεύρα των ανθρώπων, ακόμα κι όσων έχουν υπομονή και εμπειρία.

Πρωταγωνιστής του βίντεο, το οποίο αποκάλυψε ο ιστοχώρος Mediaite, είναι ο έμπειρος δημοσιογράφος του MSNBC, Λόρενς Ο’ Ντόνελ, ο οποίος εμφανίζεται να χάνει κάθε έλεγχο στη διάρκεια εκπομπής.

Ο Ο’ Ντόνελ φαίνεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα τεχνικού τύπου με το ακουστικό του, ωστόσο, σύντομα χάνει τελείως την ψυχραιμία του και αρχίζει να βρίζει τους τεχνικούς, τους συνεργάτες του και ό,τι άλλο τον ενοχλεί.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Ο’ Ντόνελ ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του και έγραψε στο Twitter ότι «ένας καλύτερος παρουσιαστής και ένας καλύτερος άνθρωπος θα είχε καλύτερη αντίδραση σε τεχνικά προβλήματα. Λυπάμαι πολύ».

Δείτε το ξεκαρδιστικό και άκρως «ακατάλληλο δι’ ανηλίκους» βίντεο με την έκρηξη του Ο’ Ντόνελ:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:40