search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06
MENU CLOSE

Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι ο Μιχάλης Ρέππας!

22.09.2017 07:07
Δ. Ρέππας: Προβλέπω ότι ο διάλογος ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ είναι, αργά ή γρήγορα, αναπόφευκτος - Media

 

Ο Μιχάλης Ρέππας έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. 

Μαζί με τον Θανάση Παπαναθανασίου θεωρούνται το πιο επιτυχημένο δίδυμο των τελευταίων 25 χρόνων.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά αποκάλυψε πως γεννήθηκε η ιδέα φέτος να κάνουν ένα δικό τους αστυνομικό θεατρικό και τόνισε ότι λίγο πριν κλείσει τα 60 συνεχίζει να βάζει στόχους.

«Είπαμε να κάνουμε την απόπειρα να φτιάξουμε ένα δικό μας αστυνομικό φέτος και προέκυψε με τη δύναμη της παρόρμησης, δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Ήταν μια περιπέτεια, αλλά μας άρεσε πάρα πολύ. Στην υπόθεση, ο αστυνόμος Στεφανίδης θα εξιχνιάσει τον ξαφνικό θάνατο ενός εφοπλιστή στην Κηφισιά το 1959» εξήγησε και συνέχισε:  «Όταν τελειώνουμε ένα έργο, παύει η καλλιτεχνική δημιουργία και ξεκινά το επάγγελμα, δηλαδή το διαχειριστικό κομμάτι: πού θα δώσεις το έργο και πώς θα εξελιχθεί σε παράσταση. Πολλές φορές απορρίπτεται. Και τώρα που μιλάμε έχουμε ένα-δυο θεατρικά έργα στο συρτάρι από απόρριψη και πέντε κινηματογραφικά σενάρια. Στο σινεμά έχουμε φάει πολλή φόλα… Έχουμε να γυρίσουμε ταινία από το 2008. Από την άλλη, έχουμε πάρα, μα πάρα πολλές κόκκινες γραμμές, που ποτέ δεν τις καταπατάμε. Μπορεί, δηλαδή, να μας έχουν απορρίψει, αλλά μέχρι τώρα ποτέ κανείς δεν έχει βάλει χέρι στα κείμενα μας».

Τέλος είπε:  «Δύο χρόνια πριν κλείσω τα εξήντα παραμυθιάζομαι γουστάρω ακόμα. Περνάει ευχάριστα η ώρα μου και βάζω συνέχεια νέους στόχους. Βλέπω πολύ κόσμο που πρέπει να πάρει κόκα ή να πιει για να στανιάρει και λυπάμαι πολύ. Δεν έχω καμία σχέση, ευτυχώς, με τα ναρκωτικά. Μπορεί μικρός να είχα δοκιμάσει, αλλά δεν ήταν, του χαρακτήρα μου. Λίγο αλκοόλ μόνο πίνω για να τη βρίσκω. Ξέρω, όμως, μέχρι πού με παίρνει, χωρίς να ξεφεύγω»

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06