search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:22
MENU CLOSE

«Σοκαρίστηκα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο -Ήταν κιτρινισμένη από τον ίκτερο» (Video)

22.09.2017 16:16
«Σοκαρίστηκα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο -Ήταν κιτρινισμένη από τον ίκτερο» (Video) - Media

 

«Το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο δεν μπορούσε να μιλήσει πια. Όταν ήταν στο δωμάτιο κλινήρης δεν είμαι σίγουρος αν αναγνώριζε και πρόσωπα».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Εμείς” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε ο Κώστας Αρζόγλου που μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Πριν από 25 χρόνια είχα ένα πρόβλημα όγκου στον εγκέφαλο. Ομολογώ ότι εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκα. Δηλαδή, πράγματι έφτασα στα άκρα. Φοβήθηκα. Μου πήρε μία ώρα να το διαχειριστώ. Έπαιζα τότε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την παρακάλεσα το εξής: “Θα παίξουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα”. Οτιδήποτε ξεπέρασα ήταν μέσα από την παράσταση. Στην περιοδεία είχαμε πάει με την Αλίκη σε μια βυζαντινή εκκλησία να ανάψουμε ένα κεράκι και μου είπε: “Ήρθαμε εδώ για να προσευχηθώ για σένα και είδα ότι εγώ πέθανα κι εσύ ζεις”. Είχε μια μεταφυσική διαίσθηση.

Το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο δεν μπορούσε να μιλήσει πια. Όταν ήταν στο δωμάτιο κλινήρης δεν είμαι σίγουρος αν αναγνώριζε και πρόσωπα. Πιθανό τον Δημήτρη, τη Νότα να τους αναγνώριζε, αλλά βγαίνανε κι εκείνοι από το δωμάτιο συγκλονισμένοι. Σοκαρίστηκα γιατί ήταν μια άλλη Αλίκη, κιτρινισμένη αρκετά από τον ίκτερο. Η Αλίκη είχε μια φαρδιά αγάπη για τον Δημήτρη, τον νοιαζόταν. Ο Δημήτρης δεν την νοιαζόταν όσο εκείνη αυτόν», είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κώστας Αρζόγλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη…

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:21