search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Θρίλερ με εξαφάνιση αεροσκάφους στη Ροδόπη – Βρέθηκαν συντρίμμια

22.09.2017 17:01
Θρίλερ με εξαφάνιση αεροσκάφους στη Ροδόπη - Βρέθηκαν συντρίμμια - Media

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση ενός αεροσκάφους με δύο επιβαίνοντες, κοντά στο χωριό Κερασιά της Ροδόπης.

Το αεροπλάνο αναχώρησε από την Αλεξανδρούπολη στις 12.35 το μεσημέρι με προορισμό τo Βουκουρέστι, όπως αναφέρουν πηγές, και αργότερα το ίχνος του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Παράλληλα, την ίδια ώρα απογειώθηκε και ένα δεύτερο ιδιωτικό αεροσκάφος, επίσης με δύο επιβαίνοντες και με τον ίδιο προορισμό.

Ένα φτερό μονοκινητήριου αεροσκάφους που βρέθηκε στην Κερασιά Ροδόπης από τις πυροσβεστικές δυνάμεις της Κομοτηνής, επιβεβαιώνει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την πτώση του αεροσκάφους που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Την πυροσβεστική οδήγησε στο σημείο της πτώσης, το πλήρωμα του στρατιωτικού ελικοπτέρου Super Puma, που απογειώθηκε περίπου στις 17.00 για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, το σήμα του οποίου χάθηκε λίγη ώρα μετά την απογείωσή του. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το ζευγάρι, που επέβαινε στο μονοκινητήριο.

Πληροφορίες από μαρτυρίες στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής ανέφεραν νωρίτερα ότι έχει συντριβεί ένα αεροσκάφος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:38