search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Β. Λεβέντης: Η παραίτηση Κουρουμπλή ικανοποιεί μόνο το καπρίτσιο του Κ. Μητσοτάκη

22.09.2017 17:12
Ένωση Κεντρώων: Φοβόμαστε μήπως υπάρξουν και συμφωνίες χωρίς το φως της δημοσιότητας που θα αποτελέσουν μεγάλο κίνδυνο για την Ελλάδα - Media

  

Διακοινοβουλευτικό συντονιστικό όργανο για πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και εκτεταμένες ρυπάνσεις ζητά με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως «ο κρατικός μηχανισμός είναι δυστυχώς πλαδαρός και κομματικός και χρειάζονται αλλαγές προσώπων και δομών εκ θεμελίων».

Αναφορικά με τον κ. Κουρουμπλή, η Ένωση Κεντρώων επισημαίνει: «Το να πέσει το κεφάλι ενός υπουργού, ποια αξία έχει; Αφού σε λίγο καιρό θα έχουμε νέο ατύχημα στον ίδιο ή σε άλλο τομέα. Το κεφάλι ενός υπουργού ικανοποιεί μόνο το καπρίτσιο του κ. Μητσοτάκη, ενώ εμείς στην Ένωση Κεντρώων πασχίζουμε για τη θωράκιση της Ελλάδος, απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο ή καταστροφή. Στην Ελλάδα δεκαετίες τώρα, υπάρχει αναισθησία και δεν παραιτούνται υπουργοί. Ας μας πει ο κ. Μητσοτάκης πότε παραιτήθηκε ένας της παράταξής του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55