search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Φενγκ Σούι: Έτσι θα εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας (Video)

23.09.2017 07:38
Φενγκ Σούι: Έτσι θα εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας (Video) - Media

 

Πώς θα εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας;

Η αρνητική ενέργεια που συσσωρεύεται σε ένα σπίτι μπορεί να επηρεάσει δυσάρεστα τη διάθεση των μελών της οικογένειας, των κατοικίδιων ακόμα και των διάφορων επισκεπτών…

Υπάρχει όμως ένα μυστικό κόλπο του Φενγκ Σούι με το οποίο μπορείς εύκολα να εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο χώρο του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι νερό μόνο, λίγο αλάτι και λίγο ξύδι.

Τι θα χρειαστείτε

  • 1 διάφανο ποτήρι νερό
  • Λίγους κόκκους αλάτι
  • Λίγο άσπρο ξύδι

Τι πρέπει να κάνετε; 

Γεμίστε το ποτήρι με λίγο νερό και βάλε μέσα το αλάτι και το ξύδι. Τοποθετήστε το στο χώρο που θέλετε να εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια και αφήστε το εκεί για 24 ώρες.

Την επόμενη μέρα ελέγξτε το.  Αν οι κόκκοι του αλατιού έχουν ανέβει στην επιφάνεια θαμπώνοντας παράλληλα το χείλος του ποτηριού τότε αυτό σημαίνει πως η αρνητική ενέργεια είναι παρούσα σε εκείνο το χώρο. Αν όχι, τότε η αρνητική ενέργεια έχει απομακρυνθεί από τον χώρο.


Tip: Τοποθέτησε το ποτήρι σε μέρος που να μην είναι ορατό από τους επισκέπτες, καθώς με τις ερωτήσεις τους θα ρουφηχτούν και οι ενέργειες τους εκείνη τη στιγμή από το ίδιο το ποτήρι.

 Πηγή: fimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:54