search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33
MENU CLOSE

Μπαλάφας: Σαφώς και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τη ρύπανση στον Σαρωνικό

23.09.2017 07:52
Μπαλάφας: Σαφώς και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τη ρύπανση στον Σαρωνικό - Media

 

«Ευθύνες για τη ρύπανση του Σαρωνικού θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση. Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε το θέμα. Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες τις οποίες εγώ δεν μπορώ να τις αποδώσω. Οι παραιτήσεις είναι ζήτημα πρωθυπουργού» επισήμανε ο Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Εpsilon».

«Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι φίλος μου και μας τιμά η παρουσία στελεχών που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ήρθαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Καλοδεχούμενοι είναι αυτοί που έρχονται», υπογράμμισε ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως τον «τελευταίο μήνα έχει αυξηθεί η ροή των μεταναστών στα νησιά και είναι κάτι που μας ανησυχεί».

Ερωτώμενος για την πρώτη κατοικία, ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι «η πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει μέχρι το τέλος του 2018». «Ωστόσο» -συνέχισε- «θέλουμε να αλλάξουμε το πλαίσιο για να εξακολουθήσει να υπάρξει προστασία και μετά το 2018, κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, ο υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής ανέφερε: «τις λαμβάνουμε υπόψη μας και μας προβληματίζουν, όπως μας προβληματίζουν τα πάντα».

Τέλος, αναφερόμενος στην γ’ αξιολόγηση ο κ. Μπαλάφας επισήμανε «ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το τέλος του 2017 να κλείσει η γ’ αξιολόγηση»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:33