search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:57
MENU CLOSE

Κάτι …ετοιμάζει ο Χάσι για να σώσει την καρέκλα του

23.09.2017 08:52
Κάτι ...ετοιμάζει ο Χάσι για να σώσει την καρέκλα του - Media

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως ο Μπέσνικ Χάσι φαίνεται πως δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στα πρόσωπα της ενδεκάδας. 

 

Πολλές δοκιμές από τον Μπέσνικ Χάσι στις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Κοσοβάρος τεχνικός προτίθεται να χτυπήσει το παιχνίδι με ένα γκολ που θα έρθει γρήγορα και πολύ νωρίς, κάτι φαίνεται πως θα αποτελέσει το κλειδί ενός τέτοιου αγώνα. 

Ο 45χρονος προπονητής έχει επιμείνει αρκετά στο συγκεκριμένο κομμάτι, όμως δεν έχει κατασταλάξει στα πλάνα του για τα πρόσωπα της ενδεκάδας. 

Το ένα πλάνο θέλει τον χάσι να παρατάξει τους Πειραιώτες όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δηλαδή, με Ομάρ, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Ζιλέ, Καρσελά, Οτζίτζα, Μάριν Τζούρτζεβιτς ή Εμενίκε. 

Χθες όμως δοκίμασε τον Σισέ στα χαφ, ενώ και ο Σεμπά διεκδικεί φανέλα βασικού ή ο Ταχτσίδης που μπορεί να προσφέρει χρήσιμες λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Και ο Φορτούνης όμως που χθες φώναξε «παρών» έχει τις δικές του πιθανότητες.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:57