search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13
MENU CLOSE

Δένδιας: Το πρόγραμμά μας είναι απολύτως εφαρμόσιμο

23.09.2017 10:11
Ενημέρωση Ν. Δένδια στους τομεάρχες Εξωτερικών των κομμάτων  - Media

 

“Το πρόγραμμά μας, εξειδικευμένο ανά τομείς, θα είναι απολύτως εφαρμόσιμο, όπως και τα όσα ήδη ανήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη”, τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στη εφημερίδα “Ειδήσεις Σαββατοκύριακο”.

Όπως αναφέρει, “η ΝΔ δεν υπόσχεται ότι “λεφτά υπάρχουν”, ούτε υποκύπτει στον πειρασμό πλειοδοσίας σε ανεφάρμοστα προγράμματα, όπως το “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης”, με το οποίο ο κ. Τσίπρας έταζε στους πάντες τα πάντα, για να εφαρμόσει ακριβώς τα αντίθετα”.

Με αφορμή τη ρύπανση του Σαρωνικού, ο κ. Δένδιας καταλογίζει στην κυβέρνηση “παντελή αδυναμία διαχείρισης κρίσεων”, καθώς και “έλλειψη στοιχειώδους προνοητικότητας σε όλα τα μεγάλα ζητήματα”.

Τέλος, για τη Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι “θα ήταν εξαιρετικά παράδοξο και νομικά αμφισβητούμενο να κατέλθει στις εκλογές μία εγκληματική οργάνωση, με στελέχη που εμπλέκονται στη δράση της, σε περίπτωση που υπάρξει σχετική καταδικαστική απόφαση”, ενώ εκφράζει φόβους ότι μπορεί να φτάσουμε στις εκλογές και να μην υπάρχει καν ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13