search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Lady Gaga: Τόπλες και οργισμένη με τη Μαντόνα σε νέο ντοκιμαντέρ (Photos)

23.09.2017 10:51
Lady Gaga: Τόπλες και οργισμένη με τη Μαντόνα σε νέο ντοκιμαντέρ (Photos) - Media

 

Στο πολυαναμένομενο ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα τη ζωή της, η 31χρονη σταρ ήταν αποφασισμένη να κάνει πολλές και μεγάλες αποκαλύψεις.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «Five Foot Two», το οποίο είναι και το ύψος της Lady Gaga (1,58μ).

Σε μια σκηνή από το ντοκιμαντέρ, η Gaga –το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Τζερμανότα- κάθεται τόπλες σε ένα κήπο και συζητά άνετα με μία φίλη της.

Η επίμαχη σκηνή έχει ήδη διαρρεύσει το ίντερνετ, αν και τελικά άλλο είναι το απόσπασμα που κάνει πάταγο: η οργή της Lady Gaga κατά της Μαντόνα.

Η αφορμή ήταν ότι η 59χρονη βασίλισσα της ποπ είχε εκφραστεί αρνητικά για την εκκεντρική ξανθιά, υποστηρίζοντας ότι το τραγούδι «Born this way» ήταν αντιγραφή του δικού της «Express yourself», καθώς και το ότι η Gaga αντέγραψε τις συναυλίες της Μαντόνα.

Στο ντοκιμαντέρ, η Lady Gaga αναφέρει: «Η Μαντόνα είναι Ιταλίδα, όπως είμαι και εγώ. Εμείς οι Ιταλοί συνήθως λύνουμε τις διαφορές μας πρόσωπο με πρόσωπο. Όσο και αν τη σέβομαι ως επαγγελματία δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι καταφέρθηκε εναντίον μου σε τηλεοπτική συνέντευξη και με αποκάλεσε μειωτική. Αν πιστεύει ότι είμαι σκατά, προτιμούσα να έχει τα κότσια να με πιάσει και να μου το πει. Αλλά όχι, το είδα στην γ…..η τηλεόραση» ξέσπασε η νεαρή ποπ σταρ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:50