search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:20
MENU CLOSE

Χρυσούλα Διαβάτη: Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος συμβιβασμός στον γάμο μου με τον Νικήτα Τσακίρογλου

23.09.2017 11:49
Χρυσούλα Διαβάτη: Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος συμβιβασμός στον γάμο μου με τον Νικήτα Τσακίρογλου - Media

 

Τον μεγαλύτερο συμβιβασμό που έκανε στον γάμο της με τον Νικήτα Τσακίρογλου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town. 

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος συμβιβασμός που χρειάστηκε να κάνετε στον δικό σας γάμο;

Ήμουν αρκετά ζηλιάρα. Όχι παθολογικά, αλλά ζήλευα πολύ, γιατί τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο και νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως όταν αγαπάς, θεωρείς και λίγο δικό σου τον άλλον. Έχεις μια κινητικότητα. Λόγω της δουλειάς μας έμπαιναν συχνά στη μέση οι πειρασμοί. Και εγώ είχα πειρασμούς. Ο Νικήτας ακόμη περισσότερους. Εκεί έκανα συμβιβασμό και προσπάθησα πάρα πολύ. Οι πειρασμοί ήταν γύρω μας, ακόμη και μέσα στο σπίτι μας. Παντού. Μας περικύκλωναν. Γιατί υπάρχει και αυτή η προστυχιά και η βρομιά στον χώρο μας.

Και τι κάνατε; Τα στραβά μάτια;

Όχι, ποτέ. Το συζητάγαμε. Του έλεγα: «Η πόρτα είναι εκεί. Θες να φύγεις; Φύγε. Είσαι ελεύθερος. Αλλά όσο θα είσαι μαζί μου, θα είσαι κύριος. Δεν θα μου δώσεις δικαίωμα και δεν θα με προσβάλλεις». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:20