search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:14
MENU CLOSE

Αποχώρησε ο Αιμίλιος Λιάτσος από το Star

21.10.2011 12:22
Αποχώρησε ο Αιμίλιος Λιάτσος από το Star - Media

γράφει ο Τυπικός

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λύθηκε η συνεργασία του Αιμίλιου Λιάτσου με τον τηλεοπτικό σταθμό.

γράφει ο Τυπικός

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star λύθηκε η συνεργασία του Αιμίλιου Λιάτσου με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο δημοσιογράφος τις τελευταίες ημέρες δεν εμφανιζόταν στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ η είδηση της αποχώρησης του ξάφνιασε πολλούς. Ιδιαίτερα από την στιγμή που η παρουσία του στο… νεανικό δελτίο του Star κρίνεται ως επιτυχημένη με βάση τους στόχους του καναλιού και τα νούμερα που έκανε στα νεανικά κοινά.

Η επίσημη, πάντως, ανακοίνωση του Star αναφέρει ότι: «Ο κ. Λιάτσος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμεί να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13. Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν του δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται συγχρόνως και στα δύο του καθήκοντα. Το Star με λύπη αποδέχθηκε το αίτημά του, τον ευχαριστεί για την 8χρονη συνεργασία και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας του Star, άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία με τη διοίκηση του καναλιού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11