search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Η απάντηση Παπανδρέου για την πρόσκληση στον Ακιντζί: Κροκοδείλια δάκρυα υπερπατριωτών

23.09.2017 12:08
Η απάντηση Παπανδρέου για την πρόσκληση στον Ακιντζί: Κροκοδείλια δάκρυα υπερπατριωτών - Media

 

Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών κάνει λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων υπερπατριωτών», απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου με την απόφασή του να στείλει προσωπική πρόσκληση στον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, προκειμένου να παραβρεθεί στο πάνελ της εκδήλωσης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη Νέα Υόρκη.

«Τα κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων “υπερπατριωτών”, με αφορμή την παρουσία του κ. Ακιντζί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι απολύτως υποκριτικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Επίσης, επισημαίνεται ότι ουδείς «έδωσε βήμα» στον κ. Ακιντζί καθώς «όλοι όφειλαν να γνωρίζουν ότι, ο κ. Ακιντζί, ως εκπροσωπών την τουρκοκυπριακή πλευρά, ήταν προσκεκλημένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού».

Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ επισημαίνει: «Στη Νέα Υόρκη, παρουσία Ακιντζί, εξέφρασε τα συμφέροντα του Κυπριακού λαού, όπως πριν από λίγα χρόνια, παρουσία περίπου 5.000 Τούρκων διπλωματών και του ιδίου του Ερντογάν, εξέφρασε τα εθνικά συμφέροντα, στη μακρινή Ανατολία, στο Ερζερούμ. Εκεί. Παρουσία όλων. Όχι κρυπτόμενος. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Έτσι αγωνίζεται κανείς».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03