search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Δούρου: Ο Θεοδωράκης δεν ενδιαφέρεται για τον Σαρωνικό αλλά για τις ψήφους

23.09.2017 14:01
Νίκος Αποστολόπουλος: Μου άρεσε το στυλ της Κοσιώνη, μέχρι που παντρεύτηκε τον Μπακογιάννη (Video) - Media

 

Kατά του Σταύρου Θεοδωράκη στρέφεται η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με ανακοίνωσή της, καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι υπήρχαν κονδύλια στην Περιφέρεια για την αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας, παρά τις απαντήσεις της για το αντίθετο από την περασμένη βδομάδα. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ρένας Δούρου έχει ως εξής:

«Ας ενημερώσει κάποιος τον επικεφαλής του Ποταμιού, ότι ουδείς από τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ενδιαφέρεται για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Και αυτό γιατί χθες, σε μια προεκλογική ομιλία του από το βήμα της Βουλής για τη ρύπανση στον Σαρωνικό, επανέλαβε τα ψεύδη πρώην βουλευτή του σχετικά με το ΠΕΠ Αττικής, στρεφόμενος κατά της Περιφέρειας Αττικής.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν ενδιαφέρεται για τον Σαρωνικό αλλά για τις ψήφους.

Γι’ αυτό και επέλεξε να βουλιάξει μέσα στη διαστρέβλωση και το ψέμα. Ναυάγιο της λογικής, της πολιτικής και της αξιοπρέπειας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16