search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Η «απάντηση» του Βαγγέλη Περρή στο εξώδικο Φουρθιώτη

24.09.2017 09:43
Η «απάντηση» του Βαγγέλη Περρή στο εξώδικο Φουρθιώτη - Media

 

Τη Δευτέρα το «Ροντέο» επιστρέφει μέσα απ’ την συχνότητα του ΣΚΑΪ, όμως τα όργανα έχουν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Όπως πρώτο αποκάλυψε το DailyMedia το Σάββατο, ο Μένιος Φουρθιώτης έστειλε εξώδικο στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ροντέο», ζητώντας να μην προβάλλονται αποσπάσματα από τα «Αποκαλυπτικά» και το «Survival».

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς αν η πλευρά Φουρθιώτη κατόρθωνε να επιτύχει κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε σημαντικό πρόβλημα στο «Ροντέο» γιατί ένα μεγάλο μέρος της σάτιρας του θα επικεντρωνόταν στο «Survival» αλλά και στα «Αποκαλυπτικά».

Κανείς δεν γνώριζε τις προθέσεις του Βαγγέλη Περρή και αν το εξώδικο Φουρθιώτη θα τον έκανε να διαφοροποιήσει το «Ροντέο» και να αφαιρέσει τα viral κομμάτια της σάτιράς του.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του DailyMedia έρχεται να δώσει την απάντηση. Το «Ροντέο» θα αγνοήσει το εξώδικο του Μένιου Φουρθιώτη και θα βγει τη Δευτέρα κανονικά με βίντεο που θα σατιρίζουν και το Survival (κυρίως), αλλά και τα «Αποκαλυπτικά».

Ποια θα είναι η αντίδραση του παρουσιαστή του «Ε»; Το βράδυ της Δευτέρας θα γνωρίζουμε…

Πηγή: dailymedia

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:46