search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Σοκ για τον Μπερνάρ Ταπί – Διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου

24.09.2017 10:14
Σοκ για τον Μπερνάρ Ταπί - Διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου   - Media

 

Ο Γάλλος επιχειρηματίας Μπερνάρ Ταπί υποβάλλεται σε θεραπεία για “έναν τύπο καρκίνου του στομάχου” αλλά τόσο η οικογένειά του όσο και ο ίδιος δηλώνουν “αισιόδοξοι” για την πορεία της υγείας του, δήλωσε στο AFP η σύζυγός του Ντομινίκ.

“Ο Μπερνάρ πάσχει από έναν καρκίνο του στομάχου που εκτείνεται στη βάση του οισοφάγου. Λαμβάνει θεραπεία στο τμήμα ογκολογίας του νοσοκομείου Σεν-Λουί (στο Παρίσι) και συγκεκριμένα στοχευμένη χημειοθεραπεία. Ελπίζουμε πως μια χειρουργική επέμβαση είναι πιθανή πριν από το τέλος του χρόνου”, διευκρίνισε η κ. Ταπί.

Ο 74χρονος Ταπί, πρώην αφεντικό της ομάδας Ολιμπίκ της Μασσαλίας και πρώην υπουργός του σοσιαλιστή προέδρου Φρανσουά Μιτεράν (1992-1993), εισήχθη στο νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας.

Τον Μάιο του 2017, ο Γάλλος επιχειρηματίας και πρώην υπουργός Μπερνάρ Ταπί καταδικάσθηκε –τελεσίδικα- να επιστρέψει τα 404 εκατ. ευρώ που του είχαν δοθεί, στο πλαίσιο ενός σκανδάλου στο οποίο έχει εμπλακεί και η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:43