search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:18
MENU CLOSE

Ο Κόλιν Φερθ έγινε Ιταλός πολίτης λόγω Brexit

24.09.2017 10:23
Ο Κόλιν Φερθ έγινε Ιταλός πολίτης λόγω Brexit - Media

 

Σα βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του Βρετανού ηθοποιού, Κόλιν Φερθ, στην οποία πληροφορεί τους θαυμαστές του ότι πήρε την ιταλική υπηκοότητα.

Ο σταρ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως: ο Bridget Jones, Ο λόγος του Βασιλιά, Love Actually και πολλές ακόμα, είχε εκφράσει την ανησυχία του μετά το δημοψήφισμα του Brexit και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι φανατικός Ευρωπαίος. 

Χαρακτηριστικά, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του: «Για μένα το Brexit είναι μια καταστροφή αναπάντεχων διαστάσεων, χωρίς ούτε μια θετική πλευρά».

Στην ανακοίνωση του, ο 57χρονος εξηγεί ότι η περιβαλλοντολόγος σύζυγός του είναι Ιταλίδα και τα δύο παιδιά τους έχουν διπλή υπηκοότητα, καθώς γεννήθηκαν στην Ιταλία.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε την αίτηση για ιταλική υπηκοότητα τον περασμένο Μάιο και ήδη γνωρίζει καλά ιταλικά, τόσο από τη σύζυγό του όσο και από ιδιαίτερα μαθήματα που έκανε.  

Ο Φερθ θα κρατήσει το βρετανικό του διαβατήριο, καθώς τόσο στη Βρετανία όσο και στην Ιταλία, επιτρέπεται η διπλή υπηκοότητα.

Κλείνοντας την ανακοίνωση του, ο βραβευμένος ηθοποιός ανέφερε ότι είναι και θα παραμείνει για πάντα Βρετανός, κάτι που άλλωστε είναι εμφανές και στην προφορά του, όπως πρόσθεσε χαριτολογώντας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:18