search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:28
MENU CLOSE

Μέριλιν Μονρόε: Νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον φωτογράφο- εραστή της

24.09.2017 10:44
Μέριλιν Μονρόε: Νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον φωτογράφο- εραστή της - Media

 

Για εκείνον ήταν η μούσα του. Για εκείνη ήταν ένας άνδρας τον οποίο εμπιστευόταν απόλυτα. Οι δυο τους είχαν παράλληλα μια ασυνήθιστη σχέση.

Ο Μίλτον Γκριν τράβηξε περισσότερες από 5.000 φωτογραφίες την Μέριλιν Μονρόε και τώρα ο γιος του τις βγάζει στη δημοσιότητα, με τις περισσότερες από αυτές να μην έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Η ντίβα του κινηματογράφου γνωρίστηκε με τον φωτογράφο το 1953, όταν ένα περιοδικό, του ανέθεσε να πάει στο Λος Άντζελες και να τη φωτογραφίσει για ακόμη ένα δικό της εξώφυλλο. Η συνήθως κλειστή Μονρόε ανέπτυξε μια τόσο στενή σχέση μαζί του, που λίγο καιρό αργότερα μετακόμισε στο σπίτι των γονιών του στο Κονέκτικατ.

Ο γιος του αποκαλύπτει ότι ο φωτογράφος και η σταρ είχαν ερωτική σχέση, όμως δεν ξαναμίλησαν ποτέ μετά το 1957. Άλλωστε η Μέριλιν το 1956 παντρεύτηκε τον συγγραφέα Αρθουρ Μίλερ, ο οποίος της απαγόρευσε να βλέπει τον Γκριν, ενοχλημένος από την οικειότητα που είχαν μεταξύ τους.

Οι φωτογραφίες της Μονρόε έρχονται να ενισχύσουν περαιτέρω τον μύθο του απόλυτου συμβόλου του σεξ, με μια διαφορά σε σχέση με άλλες φορές που την έχει απαθανατίσει ο φακός: όταν πόζαρε για τον Μίλτον Γκριν έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26