search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Ανόητο κρυφτούλι Χάρι – Μέγκαν: Εκείνος με τη Μελάνια, εκείνη παραπέρα (Photos)

24.09.2017 11:06
Ανόητο κρυφτούλι Χάρι - Μέγκαν: Εκείνος με τη Μελάνια, εκείνη παραπέρα (Photos) - Media

 

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι με τη σύντροφό του, Μέγκαν Μαρκλ, έγινε με διαφορά… 18 θέσεων και 4 σειρών.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ναι μεν παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης των αγώνων Invictus Games που πραγματοποιούνται στο Τορόντο υπό την αιγίδα του Βρετανού πρίγκιπα, όμως δεν βρισκόταν στο πλευρό του.

Ο Χάρι καθόταν στα vip θεωρεία του γηπέδου, περιστοιχισμένος από την Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τραμπ, τον Καναδό Πρωθυπουργό Τζαστίν Τριντό και τον Ουκρανό Πρωθυπουργό Πέτρο Ποροσένκο, ενώ η καλή του καθόταν στις απλές θέσεις, συντροφιά με έναν φίλο της, υπό τη διακριτική συνοδεία ανδρών ασφαλείας της Scotland Yard.

Άλλωστε, ακόμα και όταν πηγαίνει στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Suits όπου συμπρωταγωνιστεί, πλέον συνοδεύεται από άνδρες της βρετανικής αστυνομίας για λόγους ασφαλείας.

Παρόλο που το ζευγάρι δεν κάθισε μαζί για λόγους πρωτοκόλλου, οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν να ψάχνει ο ένας με τη ματιά του τον άλλον, αγνοώντας τους διπλανούς τους.

Όταν ήρθε η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι ανέβηκε στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί προκειμένου να εκφωνήσει μια ομιλία για τους άνδρες και τις γυναίκες που τραυματίστηκαν υπηρετώντας την πατρίδα τους και συμμετέχουν στους αγώνες, η Μέγκαν δε δίστασε να σηκωθεί και να τον χειροκροτήσει όρθια.

Το ζευγάρι είναι μαζί λίγο περισσότερο από έναν χρόνο και ο αρραβώνας τους είναι θέμα χρόνου, το πιθανότερο λίγων μηνών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55