search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:07
MENU CLOSE

Ο Τραμπ «θερίζει» τους καρπούς του – Δασκάλα στις ΗΠΑ είπε σε μαθητές: Και τώρα σηκώνουμε το χέρι και λέμε Heil Hitler

24.09.2017 15:13
Ο Τραμπ «θερίζει» τους καρπούς του - Δασκάλα στις ΗΠΑ είπε σε μαθητές: Και τώρα σηκώνουμε το χέρι και λέμε Heil Hitler - Media

 

Όταν φλερτάρεις με την άκρα δεξιά, όταν ο λόγος σου είναι γεμάτος μίσος και ρατσισμό, δεν θα αργήσουν να εμφανισθούν τα καρκινώματα. Ο Τραμπ έσπειρε ανέμους και ήδη θερίζει τις πρώτες θύελλες.

Μια αναπληρώτρια δασκάλα που έκανε μάθημα σε παιδάκια τρίτης δημοτικού, τα παρότρυνε να σηκώσουν τα χεράκια τους και να πουν όλα μαζί την απεχθέστατη φράση: «Χαιλ Χίτλερ». Δηλητηρίαζε τις παιδικές ψυχές με τη βρωμιά του Ναζισμού.

Βέβαια ο κάθε Ναζί, πρέπει να γνωρίζει ότι όλα στη ζωή έχουν συνέπειες. Η δασκάλα παύθηκε και απολύθηκε την ίδια στιγμή, αφού αυτό που έκανε το έκανε δημόσια μέσα στην καφετέρια του σχολικού κτιρίου.

«Τα παιδιά στέκονταν με το χέρι τους προτεταγμένο και η δασκάλα τους έδειχνε πώς να το κάνουν σωστά», ανέφερε ο σχολικός επιθεωρητής, Ned Kirsch στους γονείς. «Στη συνέχεια έγειρε ελαφρά το χέρι της και είπε: και τώρα λέμε, Heil Hitler», πρόσθεσε.

«Έχω σαστίσει με το όλο θέμα», δήλωσε ο Kirsch. «Οι άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι. Οι άνθρωποι που έχω μιλήσει έχουν χάσει τα λόγια τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:06