search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ από τα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών

24.09.2017 19:04
Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ από τα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών - Media

 

Ο διευθυντής της Κ.Ο του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης, σε ανάρτησή του στα Social Media έκανε λόγο για αρνητική εξέλιξη τόσο για τις προοδευτικές δυνάμεις όσο και για το ευρωπαϊκό εγχείρημα, αναφερόμενος στα αποτελέσματα των Γερμανικών εκλογών.

«Η μετατόπιση του πολιτικού άξονα στη Γερμανία προς την ακροδεξιά και τους σκληρούς νεοφιλελεύθερους είναι αρνητική εξέλιξη και για τις προοδευτικές δυνάμεις και για το ευρωπαϊκό εγχείρημα. Αυτός όμως είναι ο πολιτικός σπόρος που φυτεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα δίνει “καρπούς. Η ευρύτατη αριστερά πρέπει να ανασυνταχθεί, να αναστοχαστεί, να αναδιοργανωθεί και να προσδιοριστεί εκ νέου ώστε να δώσει τις μάχες από θέση αντιπολίτευσης στη κοινωνία και στη Βουλή, να προετοιμάσει την αντιπρότασή της για την επόμενη μέρα και με την πλατύτερη δυνατή ενότητα, να ανακτήσει κοινωνικές συμμαχίες και να οικοδομήσει νέες, να διεκδικήσει να διευρύνει το χώρο για τις ιδέες της στην γερμανική κοινωνία.», έγραψε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:42