search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:14
MENU CLOSE

Πρώτες παρενέργειες των εκλογών στη Γερμανία: Σε σκληρή γραμμή για το προσφυγικό το «αδελφό» κόμμα της Μέρκελ

25.09.2017 04:43
Ο Ζεεχόφερ «πετάει το μπαλάκι» στη Μέρκελ για τη συμμετοχή της Huawei στο δίκτυο 5G - Media
 
«Είχαμε ένα πλήγμα στη δεξιά πλευρά», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Χορστ Ζεεχόφερ την Κυριακή στο Μόναχο. Αυτή η πληγή μπορεί να κλείσει «με ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις».
 
Το αδελφό κόμμα των χριστιανοδημοκρατών άγγιζε με βάση τους υπολογισμούς της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας (BR) το 38,7 (2013: 49,3) %, παρουσιάζοντας έτσι το δεύτερο χειρότερο αποτέλεσμα σε ομοσπονδιακές εκλογές.
 
«Πρέπει να δομήσουμε μια πολιτική για τους συντηρητικούς – φιλελευθέρους στη Γερμανία, η οποία να γίνεται κατανοητή από τους ανθρώπους» δήλωσε ο Ζεεχόφερ στη Βαυαρική Ραδιοφωνία. 
 
Το CSU δεν θα εξετάσει «λάθος συμβιβασμούς» κατά τις διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο. Βάση αποτελεί το «σχέδιο για τη Βαυαρία», στο οποίο το κόμμα είχε σχηματίσει τις αδόκιμες για το CDU θέσεις του – μεταξύ άλλων ένα ανώτατο όριο για την υποδοχή των προσφύγων στη Γερμανία.
 
«Με τίποτα άλλο δεν μπορεί να επιστρέψει επικεφαλής κόμματος από το Βερολίνο» δήλωσε.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:13