search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Στην Αθήνα η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί

25.09.2017 07:12
Ντιμιτρόφ: Πολύ σπουδαία για να αποτύχει η Συμφωνία των Πρεσπών - Media

 

Η Κάρλα Μπρούνι ξεκινάει τη περιοδεια  του νέου άλμπουμ της από την Αθήνα. Το πρώην σούπερ μόντελ και νυν τραγουδοποιός και τραγουδίστρια έρχεται στην Ελλάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα τη συνοδεύσει ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί.

Η γαλλίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο Παλλάς, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «French touch».

Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας της δεν είναι καθόλου τυχαία γιατί η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού και αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς στην χώρα μας.

Η Carla Bruni γράφει και ερμηνεύει τραγούδια από το 1997, με το πρώτο της άλμπουμ «Quelqu’un m’a dit» (Someone Told Me), το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Έκτοτε έχει τρεις ακόμη επιτυχημένες κυκλοφορίες, που πούλησαν πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμς, το «No Promises» το 2007 στο οποίο είχε μελοποιήσει αγγλικά ποιήματα, το «Comme si de rien n’etait» το 2008 και το «Little French Songs» το 2013.

Πηγή: marieclaire.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50