search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο ο Αλιβιζάτος!

25.09.2017 09:37
«Χαστούκι» από ΕΕ στην Άγκυρα: Το ΕΚ περικόπτει τη χρηματοδότηση της ενταξιακής πορείας - Media

Θα αφήσει για λίγο στην άκρη τα… τρεχάματα με την Κεντροαριστερά ο Νίκος Αλιβιζάτος και μεθαύριο Τετάρτη θα βρεθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα για τη Χρυσή Αυγή που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «η Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργανώνει εκδήλωση για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση» της σκηνοθέτιδας και δημοσιογράφου Angelique Kourounis.

Μαζί με τον Νίκο Αλιβιζάτο – του οποίου σημειωτέον πως η κατάθεση στη δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν καταπέλτης – θα συμμετάσχουν ως ομιλητές στην ημερίδα ο συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της οργάνωσης, Θανάσης Καμπαγιάννης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» Δημήτρης Ψαρράς, καθώς και η δημιουργός του ντοκιμαντέρ Angelique Kourounis.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:26