search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Η αποστομωτική απάντηση της Πάολα στη Βιτάλη (Video)

25.09.2017 09:50
Ελένη Βιτάλη: Δε μας χέ… βρε Πάολα! Πιστεύει πώς αυτό που κάνει λέγεται τραγούδι (Videos) - Media

 

Ήταν στα τέλη του περασμένου Μάη, όταν μια δήλωση της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα είχε προκαλέσει καλλιτεχνικό σεισμό…

Συγκεκριμένα η Ελένη Βιτάλη είχε αναφέρει τα εξής: «Ο Ρέμος δεν είναι καλός τραγουδιστής! Η Πάολα βγάζει τον πισινό της…»

Τέσσερις μήνες μετά, η Πάολα λύνει τη σιωπή της και απαντά πρώτη φορά στην Ελένη Βιτάλη, μέσα από το Πρωινό, με συνέντευξη που έδωσε στον Θέμη Γεωργαντά:

«Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο ποπός μου. Δεν είναι ψέμα. Το φόρεμα είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά…

Εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Όποτε με ρωτούσαν μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ένας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από αυτήν σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις «να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε»! Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:09