search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:32
MENU CLOSE

Συνάντηση Τσίπρα – Ντάισελμπλουμ στο Μαξίμου

25.09.2017 11:01
Συνάντηση Τσίπρα - Ντάισελμπλουμ στο Μαξίμου - Media

 

 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του Eurogroup και υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου. 

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δυο ανδρών βρέθηκε το κλείσιμο της γ´ αξιολόγησης μέχρι το τέλος του έτους. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε και στο προηγούμενο Eurogroup, δεν θα υπάρξει καθυστέρηση από καμία πλευρά. Η Ελλάδα έχει μπροστά της την υλοποίηση 95 προαπαιτούμενων και για τον λόγο αυτό ο πρωθυπουργός, στο προηγούμενο υπουργικό συμβούλιο έθεσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ζήτησε την ταχύτατη υλοποίηση των περισσότερων προαπαιτούμενων μέχρι τον Νοέμβριο.

Επίσης, οι Τσίπρας και Ντάισελμπλουμ συζήτησαν και το ζήτημα της οριστικής εξόδου της Ελλάδας από το πρόγραμμα, τον Αύγουστο του 2018. Υπενθυμίζεται πως ο στόχος αυτός είναι ρεαλιστικός, τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τους εταίρους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:30