search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:22
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς για ΕΔΟΕΑΠ: Οι ιδιοκτησίες των καναλιών πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους

25.09.2017 11:31
H απάντηση του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής στις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών στο ΣτΕ - Media

 

Την ανάγκη να στηριχθεί ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης με πόρους οι οποίοι θα προκύψουν από μια συμφωνία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων εξέφρασε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στη συνάντηση που είχε με τις ενώσεις εργαζομένων στον Τύπο

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συναντήθηκε σήμερα με τις ενώσεις εργαζομένων στον Τύπο, ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, καθώς και με τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Υπουργού για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τις ιδιοκτησίες των καναλιών σε σχέση με τη διάσωση του Ταμείου.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Ο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να στηριχθεί. Ενημερωθήκαμε για τις εύλογες λύσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί στην πορεία των συζητήσεων. Επαναλάβαμε τη βούλησή μας να επανεξετάσουμε το ύψος του φόρου διαφήμισης σε περίπτωση που ο ΕΔΟΕΑΠ στηριχθεί με πόρους που θα προκύψουν από συμφωνία εργοδοτών και εργαζομένων. Είναι σαφές ότι υπάρχει η δυνατότητα τόσο να στηριχθεί το Ταμείο, όσο και να μην προκύψει επιβάρυνση η οποία θα θέσει σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας και το ύψος των αμοιβών των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι ιδιοκτησίες των καναλιών πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν να παίζουν κρυφτό».

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21