search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:50
MENU CLOSE

Λαμία: 4.000 ευρώ λεία και χρυσαφικά για «υπάλληλο» της ΔΕΗ

25.09.2017 11:41
Λαμία: 4.000 ευρώ λεία και χρυσαφικά για «υπάλληλο» της ΔΕΗ  - Media

 

Μία ακόμη περίπτωση απάτης εξετάζει το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης και της «προσποίησης» υπαλλήλου της ΔΕΗ. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου σε σπίτι ηλικιωμένης στην οδό Εκκλησιών.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ένας ψηλός, καλοντυμένος κι όμορφος άνδρας, της χτύπησε το κουδούνι υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ και της ζήτησε να δει τον πίνακα, καθώς το ρολόι της όπως της είπε έδειχνε διαρροή. Η ηλικιωμένη, όπως υποστήριξε αρχικά στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, γνώριζε το συγκεκριμένο σύστημα για αυτό κι όταν έβαλε τον άγνωστο άνδρα σπίτι της φρόντισε να συγκεντρώσει στην ποδιά της τα λεφτά που είχε μαζί και κάποια κοσμήματα.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, χωρίς να το καταλάβει τα λεφτά που ήταν 4.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της, έκαναν φτερά!

Ακολούθησε έλεγχος των αστυνομικών σε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες που εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση των στοιχείων και την τελική εξιχνίαση της υπόθεσης από την Ασφάλεια Λαμίας.

Πηγή: Lamiareport

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:50