search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Σημαντική η μαζική συμμετοχή στην ψηφοφορία της Κεντροαριστεράς

25.09.2017 14:41
Ανδρουλάκης: Σημαντική η μαζική συμμετοχή στην ψηφοφορία της Κεντροαριστεράς - Media

 

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του φορέα Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολίασε στο «Π» το ζήτημα της διαφάνειας για τα αποτελέσματα της ψηφοφορία της Κεντροαριστεράς.

«Η διαφάνεια αποτελεί αξία, είναι εξαιρετικά κρίσιμο να διασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση η μυστικότητα και το αδιάβλητο της διαδικασίας», δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «εξίσου σημαντικό είναι και να υπάρξει μαζική συμμέτοχη ώστε να δοθεί ισχυρή εντολή στην ηγεσία της παράταξης. Για να συμβεί αυτό πρέπει να διευκολυνθεί η συμμετοχή των πολιτών, και ειδικά των νέων που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν τα τελευταία χρόνια. Εφόσον διασφαλιστούν αυτές οι δυο προϋποθέσεις τότε πρέπει να ορισθεί μια σταθερή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21