23/06/2018 01:29:27

Δ. Γιαννακόπουλος: «Κομμάτι των επιτυχιών η θύρα 13, απέναντί μου μέχρι να καθαρίσει από τα απόβλητα»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Κομμάτι των επιτυχιών η θύρα 13, απέναντί μου μέχρι να καθαρίσει από τα απόβλητα» - Media

 

Ο Δ. Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τη θύρα 13 σημαντικό κρίκο της αλυσίδας που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες επιτυχίες, αλλά τόνισε ότι θα βρίσκεται απέναντί της μέχρι να καθαρίσει από απόβλητα.

Απαντώντας σε σχόλια που έγιναν σε ποστάρισμά του, τόνισε ότι ο σύνδεσμος οργανωμένων του Παναθηναϊκού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αλυσίδας που οδήγησε το «τριφύλλι» σε επιτυχίες, αλλά και ότι πρέπει να καθαρίσει από τα απόβλητα και: «και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της. Μέχρι τότε είστε όλοι απέναντι μου και ο χρόνος κυλάει».

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«Πολλοί τις τελευταίες μέρες μου λένε: "Είναι δυνατόν για δύο χιλιάδες μέλη της 13 να μην υπολογίζεις την αγάπη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που σε στηρίζουμε;". Έχω να πω το εξής... Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών μας... Το τρίπτυχο διοίκηση - ομάδα - κόσμος μας έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης... Έτσι λοιπόν θα πρέπει και η 13 να είναι κρίκος της αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια κάτι σκουλίκια έχουν δημιουργήσει τον φορέα χρησιμοποιώντας τον όρο Θύρα 13. Την πραγματική 13 την θέλουμε, αλλά οφείλει πρώτα να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της... Μέχρι τότε είστε όλοι απέναντι μου και ο χρόνος κυλάει... Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.