search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Με αυτούς πάει στο Τορίνο ο Ολυμπιακός – Εκτός ο Καπίνο

25.09.2017 19:47
Με αυτούς πάει στο Τορίνο ο Ολυμπιακός - Εκτός ο Καπίνο - Media

 

Την πρώτη του αποστολή -στην τέταρτη του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού- ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Μπέσνικ Χάσι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, επέλεξε να πάρει 21 παίκτες μαζί του για την εκτός έδρας αναμέτρηση (27/09, 21:45) με τη Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Απουσιάζει το όνομα του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας πριν καν αναλάβει ο Τάκης Λεμονής, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί επισήμως. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με το δίδυμο Προτό-Χουτεσιώτη για τη θέση του τερματοφύλακα με τον πρώτο να έχει σαφές προβάδισμα για να αγωνιστεί κόντρα στη «Γηραιά Κυρία».

Σε ό,τι αφορά το αν ο Καπίνο θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο είναι κάτι που δεν μπορεί ν’ απαντήσει κάποιος αυτή τη στιγμή και όλα είναι ανοιχτά. Ο 23χρονος πορτιέρε πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, αλλά δεν έκανε προπόνηση και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις για τον νεαρό τερματοφύλακα.

Αντιθέτως, εντός είναι ο Αλμπέρτο Μποτία που δεν έχει κάνει επίσημη εμφάνιση φέτος, αλλά πλέον θεωρείται έτοιμος. Υπενθυμίζεται ότι εκτός λίστας είναι οι Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μίλιτς και Μάρτινς.

Αναλυτικά: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19