search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Δύσκολες ώρες για τον «Ηρακλή τσέπης» – Με κατεστραμμένο συκώτι ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

27.09.2017 05:52
Δύσκολες ώρες για τον «Ηρακλή τσέπης» - Με κατεστραμμένο συκώτι ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου - Media
 
Ώρες αγωνίας για τον Ολυμπιονίκη αρσιβαρίστα Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.
 
Ο 50χρονος πλέον Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος είχε σαρώσει τα μετάλλια στην άρση βαρών και του οποίου η «μεταγραφή» από τη Βουλγαρία στην Τουρκία είχε προκαλέσει σάλο, υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και πλέον η ζωή του διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αφού η υγεία του επιδεινώθηκε σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.
 
Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο θρυλικός αθλητής βρίσκεται σε τεχνητό κώμα και πιθανότατα θα υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος. «Ο εθνικός μας αρσιβαρίστας μπήκε στο νοσοκομείο πριν από 15-20 ημέρες και λαμβάνει θεραπεία, στην οποία δείχνει να ανταποκρίνεται. Παραμένει συνδεδεμένος με μηχανήματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι η κατάστασή του μπορεί να βελτιωθεί» ανέφερε ένας εκ των θεραπόντων ιατρών.
 
Ο «Ηρακλής τσέπης» όπως τον αποκαλούν (σ.σ.: έχει ύψος 1,47 μ.) πριν μια εβδομάδα είχε πάρει εξιτήριο όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διακομιστεί εκ νέου στο νοσοκομείο. Ο γεννημένος στη Βουλγαρία αρσιβαρίστας, κατέκτησε κατά την διάρκεια της καριέρας του τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, πέντε χρυσά σε Παγκόσμια πρωταθλήματα με την Τουρκία, δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο εκπροσωπώντας την Βουλγαρία, δύο χρυσά σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα χάλκινο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40