search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Ληστές βασάνισαν ηλικιωμένο για πέντε (!) ευρώ (Video, σκληρές εικόνες)

27.09.2017 06:04
Φρίκη: Αποκεφάλισε τη σύζυγό του, έκοψε τον λαιμό της 5χρονης κόρης του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media
 
Κτηνωδία άνευ προηγουμένου επέδειξαν δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλλαν στο ισόγειο σπίτι ενός 90χρονου στο Γαλάτσι και τον βασάνισαν με απίστευτη σκληρότητα προκειμένου να τον κλέψουν.
 
Όπως αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας δεν είχε χρήματα στο σπίτι του, παρά μόνο πέντε ευρώ, ωστόσο, οι ληστές τον κακοποίησαν βάναυσα, παρά τις ικεσίες του.
 
Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 αποκαλύφθηκε ότι ο ένας από τους δύο ληστές ακινητοποίησε στο κρεβάτι τον 90χρονο, του έκλεισε το στόμα με το σεντόνι και άρχισε να τον χτυπάει απαιτώντας να του πει πού είχε τα χρήματα.
 
Μάλιστα ο ληστής σήκωσε τον ηλικιωμένο από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και άρχισε να τον απειλεί με έναν σουγιά. Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας επέμεινε πως έχει μόνο πέντε ευρώ ο δράστης δεν δίστασε να τον τραυματίσει.
 
Τελικά, οι δράστες έφυγαν αφήνοντας τον δύστυχο άνδρα τραυματισμένο και τρομοκρατημένο.

(πηγή: ΑΝΤ1)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42