search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:25
MENU CLOSE

Έρχονται μεταβατικές τοποθετήσεις προϊσταμένων στο Δημόσιο

27.09.2017 08:13
Έρχονται μεταβατικές τοποθετήσεις προϊσταμένων στο Δημόσιο - Media

 Τροπολογία με την οποία περιγράφεται η διαδικασία  τοποθέτησης προσωρινών προϊσταμένων στους φορείς του Δημοσίου (πλην των ΟΤΑ) οι οποίοι  κατέθεσαν νέα οργανογράμματα περιγράφει τροπολογία των Υπουργών Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Όλγας Γεροβασίλη και Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη. Η τροπολογία αυτή  κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή. 

Όπως προβλέπει η αιτιολογική έκθεση η προσωρινή τοποθέτηση γίνεται “ενόψει του γεγονότος ότι η αναδιοργάνωση των δομών ενός φορέα συνεπάγεται την άμεση αναγκαιότητα τοποθέτησης προϊσταμένων στις νέες οργανικές δομές, διαδικασία η οποία δεν δύναται να ρυθμιστεί εξ ολοκλήρου βάσει των διατάξεων περί αναπλήρωσης”.

Επίσης, σημειώνεται πως «επανατοποθετούνται προϊστάμενοι στις οργανικές μονάδες που προβλέπονται από τις οικείες οργανικές διατάξεις, υπάλληλοι, οι οποίοι ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου του ίδιου επιπέδου κατά το χρόνο έναρξης ισχύος των οικείων οργανισμών ύστερα από επιλογή ή /και τοποθέτηση, υπό την προϋπόθεση ότι εξακολουθούν να υπηρετούν στον οικείο φορέα και ανήκουν στον κλάδο, του οποίου οι υπάλληλοι προβλέπεται από τις οικείες οργανικές διατάξεις να προΐσταται στη συγκεκριμένη θέση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:21