search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:41
MENU CLOSE

Σπύρος Μερκούρης: «Ποια είναι η Χρυσούλα Διαβάτη;» (Video)

27.09.2017 11:30
Σπύρος Μερκούρης: «Ποια είναι η Χρυσούλα Διαβάτη;» (Video) - Media

 

Ο αδερφός της Μελίνας Μερκούρη, Σπύρος Μερκούρης, απαντά τόσο στη Χρυσούλα Διαβάτη όσο και τη Ροζίτα Σώκου, σχετικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους για τη Μελίνα. Πρόσφατα, μάλιστα,  η κυρία Διαβάτη δήλωσε στους δημοσιογράφους χαρακτηριστικά: «ως ηθοποιό τη Μελίνα ας την κρίνει η ιστορία».

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, ο Σπύρος Μερκούρης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας τα εξής: «Με τη Μελίνα είχαμε λατρεία, μία απόλυτη συνεννόηση, μου βουρκώνει τα μάτια ή ερώτηση αν μου λείπει. Από μικρό παιδάκι ήμουν ο υποβολέας της, τη βοηθούσα στις πρόβες. Όλη η οικογένεια ήταν ενάντια στο να γίνει ηθοποιός, αυτή διάβασε και έδωσε κρυφά εξετάσεις και πέρασε στο Εθνικό. Η Μελίνα έκανε μία αποβολή. Από τότε δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί, αλλά αγαπούσε πολύ τα παιδιά, φοβόταν να ξαναδοκιμάσει. Στενοχωρήθηκε πολύ που δεν πήρε το βραβείο ρόλου για τη «Στέλλα» στις Κάννες, καθόταν και έκλαιγε σε μια γωνιά. Τον Ντασσέν τον λάτρευε αληθινά.

Τις τελευταίες ώρες ήταν παλικάρι. Προσπαθούσε να μη δείχνει τον πόνο, ούτε την αδυναμία της, γιατί πονούσε. Έλεγε ότι θα φύγει, αλλά δεν ξέρω πόσο το πίστευε, γιατί πάλευε να ζήσει. Της είπαν ότι είναι δύσκολη εγχείρηση, και είπε στο γιατρό να κάνει ό,τι πρέπει, ενώ είχε 5% πιθανότητες για να ζήσει. Δεν συνήλθε ποτέ από την εγχείριση. 
Δεν με στενοχώρησε η Ροζίτα Σώκου, ακριβώς γιατί το είπε αυτή. Τέτοια κουτσομπόλα! Δεν ασχολούμαι, λυπάμαι! Δεν περίμενα ποτέ να φτάσει σε αυτό το σημείο. Χρυσούλα Διαβάτη… Ποια είναι; Τι θέλει να πει; Η Μελίνα δεν αμφισβητείται, σε τίποτα, βραβεύτηκε σαν ηθοποιός!» 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15