search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Σοφία Βεργκάρα: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα κερδίζει από τη σειρά που πρωταγωνιστεί

28.09.2017 07:50
Σοφία Βεργκάρα: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα κερδίζει από τη σειρά που πρωταγωνιστεί - Media

 

Μπορεί το «Modern Family» να μη βρέθηκε ανάμεσα στις διακεκριμένες σειρές της φετινής χρονιάς, όμως η επιτυχία του συνεχίζεται και το γεγονός τον υψηλών αμοιβών επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο στοιχείο.

Η Sofia Vergara, σύμφωνα με το Forbes ανακηρύχθηκε για 6η συνεχή χρονιά η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για έσοδα ύψους 41.5 εκατομμυρίων δολαρίων για τον περασμένο χρόνο (έως Ιούνιο)!

Το υπέρογκο ποσό φαντάζει μεγαλύτερο εάν αναλογιστούμε πως η 2η στην κατάταξη του κορυφαίου οικονομικού περιοδικού είναι η Kaley Cuoco με έσοδα 15 εκατομμύρια λιγότερα.

Ο ρόλος της καθεαυτός δεν αποφέρει όλο το ποσό των εσόδων της, αλλά το ένα τέταρτό του. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις και χορηγίες διάσημων εταιρειών που αφορούν ως επί το πλείστων γυναικεία προϊόντα. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα διαθέτει και η ίδια τη δική της σειρά αρωμάτων, που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με την Avon, δική της συλλογή επίπλων με γνωστή εταιρεία αλλά και μηχανή καφέ που σχεδίασε με την SharkNinja.

Πρόκειται αναμφίβολα εκτός από μία εντυπωσιακή παρουσία για μία άκρως ταλαντούχα ηθοποιό αλλά και μία κορυφαία επιχειρηματία.

Πηγή: peoplegreece.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08