25/05/2019 03:22:44
28.12.2009

Την αλήθεια εδώ και τώρα...

Την αλήθεια εδώ και τώρα...  - Media

Την εποχή της διαφάνειας και της ηλεκτρονικής διαβού- λευσης, σε μια φάση όπου δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να… αναπνεύσουμε, το να εμφανίζεται η Ελλάδα με αντιπροσωπεία 80 ατόμων στην Κοπεγχάγη δείχνει, αν μη τι άλλο, κακόγουστο. Έτσι κι αλλιώς δεν περίμεναν στη δανική πρωτεύουσα τους Έλληνες σοφούς να σώσουν το κλίμα και τον κόσμο.

Δεν μπορεί η κινεζική αντιπροσωπεία, που είχε και πολύ σοβαρά θέματα να λύσει, να είναι σχεδόν ισάριθμη με την ελληνική. Διάφοροι παρατρεχάμενοι είδαν φως και μπήκαν, ενώ – όπως μαθαίνουμε – για να κοπεί «λίγο» η πολυπληθείς αντιπροσωπεία οι υπουργοί Τίνα Μπιρμπίλη και Σπύρος Κουβέλης ταξίδεψαν χωρίς συνοδεία αστυνομικού. Πάντως για να σταματήσει αυτή η δημοσιογραφική «κατασκοπεία» του ποιοι πήγαν και πόσο στοίχισε το ελληνικό «κόψιμο» για την αλλαγή του κλίματος, η κυβέρνηση οφείλει «εδώ και τώρα» να δώσει στοιχεία για το κόστος της αποστολής και την αναλυτική λίστα των «απεσταλμέ- νων», όπως και του ρόλου του καθενός...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.