search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Μαξίμου για το Ελληνικό

28.09.2017 10:00
Στο Νταβός για χρέος και «Σκοπιανό» ο Αλέξης Τσίπρας - Media
 
Έκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο με αντικείμενο την καθυστερήση που παρατηρείται στο θέμα της επένδυσης του Ελληνικού πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μαξίμου λίγες ώρες πριν την αναχώρηση του Αλέξη Τσίπρα για τη Σύνοδο στο Ταλίν της Εσθονίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ούτε χθες έλαβε απόφαση σχετικά με την ανακήρυξη η μη της έκτασης του πρώην αεροδρομίου ως αρχαιολογικού χώρου αλλά κατά πλειοψηφία παρέπεμψε σε νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Τρίτη.
 
Λϊγο μετά τη συνεδρίαση το Μαξίμου με διαρροή εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά του κάνοντας λόγο για  σκόπιμες κωλυσιεργείες τις οποίες η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιπαρέλθει για να προχωρήσει η επένδυση: «Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στους θεσμούς και τη δημόσια διοίκηση να λειτουργήσουν με βάση το νόμο σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποδεχθεί σκόπιμες κωλυσιεργίες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό». 
 
Σημειώνεται ότι στο Πολιτικό Συμβούλιο μετέχει και ο Νίκος Φίλης, ο οποίος χθες βρέθηκε στο πλευρό του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων οι οποίοι πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτισμού την ώρα της συνεδρίασης 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59